31 Aralık 2012 Pazartesi

YENİ NESİL WEB TABANLI "BUTİK" ZAYIFLAMA SİSTEMİ ZAYIFLAMA OKULU = KALICI KİLO

zayıflayanların başarı yorumları
bakın kaç kilo verdi         















Kilobekçiliği bence mükemmel bir sistem daha öncede belirttiğim gibi insanlar hayatlarında hayat koçları diye adlandırılabilecek kişilere ihtiyaç duyarlar.
Telkinler verecek ne bileyim empati kurup yardımcı olacak.. Kilobekçiliği de bunun da ötesinde yüksek sabır isteyen bir iş. Ben öğretmen olarak çocuklarla uğraşamazken sizler yetişkinlerle ve yetişkin kaprisleriyle uğraşıp zihinlerindeki yanlışları düzeltmeye çalışıyorsunuz ki bireyler yanlışların düzeltilmesinde bir hayli ketumken... Bu sistem kendimi zehirlediğimin ve gereksiz yere kendime zarar verdiğimi açık olarak gösterdi. Hayatın merkezinde bir birey olan ben varım ve hiç kimse benden bedenimden değerli değil. Bunu gördüm. Hayat bir sınav ya da bir tiyatro sahnesi ve ben bu oyunda payıma düşeni artık en iyi şekilde oynayacağım Hayat istemekten ibaret istediğin kadar hissettiğin kadar varsın... önceden bir paletim vardı üzerinde renk renk boyalarım vardı fakat ben onları kullanmaktan korkuyordum onlarda öylece sararıp küfleniyordu sonra güneş doğdu paletimin üzerindeki tüm siyahlıkları atıp boyadım güneşimle gökyüzümü en güzel renklere .... Sevgili güneş teşekkür ederim sabrın için... Hep sevgiyle kalın
                                                                       Canan K.

13 Aralık 2012 Perşembe

DOĞUM SONRASI NASIL ZAYIFLADIM,BAHAR'IN ZAYIFLAMA ÖYKÜSÜ- 1 HAFTADA 5 KİLO


http://www.vucudunsifresi.com

en hızlı zayıflama yöntemi
Ruhsal ve bedensel arınmayı sağlayarak sağlıklı yaşam kalitesini ve süresini arttıran HK Performans Zayıflama Akademisi üyelerimize teşekkürler.

Umarız bu bilinçlenme ve aydınlanma yolu bu konudan muzdarip farklı kişilerinde aydınlanmasına vesile olur. Zayıflama bir bedensel değişim değildir. Gerçeklere göre kalıcı kilo verme hayatı şekillendirmektir.

Hızlı ve sağlıklı Kilo vermek ve kalıcı zayıflamak için tek ve istisnasız yolu, “HK performans” kurumsal sunumlarında bulunan eğitim odaklı ZİHİNSEL ve BEDENSEL DEĞİŞİM programlarıdır.
Hiçbir ilaç ve kimyasal maddeye bağlı kalmadan zayıflama imkanı sunan HK Performans Zayıflama Kampı‘nı inceleyiniz.

Aksini düşünenler, ZAMAN İÇİNDE yaşadıkça; para, zaman ve umutlarını kaybettikçe, HK Performans kurumsal çözümlerin farkını daha iyi anlayacaktır.

Mucizeyi dışarıda arayanlar, her zaman hüsrana uğrayacaklardır! Kendi mucizeniz yaratmak için GELİŞEREK DEĞİŞİM eğitimleri ile Kalıcı ve Sağlıklı zayıflama programlarına katılabilirsiniz. Kendinizi geliştirerek kimseye muhtaç kalmadan karanlık yolunuzu kendiniz aydınlatabilirsiniz.

Aklını kullanan insanlar değişim için doğru yolu gördüğünde hiç tereddüt etmezler… Zihinsel kölelik düzeninde gerçeği görmüş olmasına rağmen, içinde pek çok kuşku-şüphe ve korku barındıranlar arınmaya, değişmeye en çok ihtiyacı olan kişilerdir.

Sağlıklı zayıflama, kalıcı kilo vermek için gerçeği öğrendikten sonra zaman kaybetmek, size her gün daha çok acı verecektir.

HK Performans Eğitim Danışmanlık
http://www.vucudunsifresi.com

12 Aralık 2012 Çarşamba

ZAYIFLAYAMAYANLAR BU YAZIYI MUTLAKA OKUYUN,NASIL BESLENMELİYİZ?

Nasıl da hızla akıyor zaman…
Geçmişte bu tarz başlıklarla bir fikri yazıya dökmeye kalkışmak pek mümkün olamazdı.
Bizlere gıda diye dayatılan, zararlarının ötesinde besin değeri olmayan ve fizyolojik olmasından ziyade psikolojik olarak kalıcı ve artan olumsuz etkiler içeren yapay damak tatları besin terörü ile bedenlere virüs yaymaktadır!
Kendisine ve çevresine zarar verme üzerine kurulu bir saat düzeninde çalışan insanoğlu, en azından bu konuda istikrarlı olduğu için, bizleri derinden etkileyecek bir bombanın fünyesini çekiverdi…
Kesin haklı ve alternatifsiz sebeplerle…
Bomba’nın özelliği ise, tahrip edici değil toparlayıcı, onarıcı ve üstün düzeyde performansa zemin hazırlaması.
Formülü;
Uzay Tıbbı kaynaklı, yani Ortho Moleküler Tıp ve Mikro Beslenme stratejileri kapsamlı, üstün vizyonlarla şekillendirilmiş, bireysel altyapıya yönelik beslenme, ‘amaca özel’leştirilmektedir!
Aşamalı olarak geçiş yapabileceğimiz bir düzen artık kaçınılmazdır! Hedef; Yeni Çağda, ‘Yeni Nesil Beslenme Stratejileridir’!
Evet, artık kesinlikle hemfikiriz ki, beslenme niyetine standart besin içerikleri tamamen out! Yani; bildiğimiz sofra kurup yemek yemek, beslenmek için geçerli bir yöntem değil artık. Sofralarımıza gelen gıdalara sığınarak sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturabilme şansı ve olanağı düzeltilemeyecek düzeyde tüketilmiştir!
İnsanların kısa vadeli çıkarları ve bireysel hırslarla bütünleşmiş güç merakları, kitlesel tüketim manevraları ile bütünleşince, tahrip gücü olabildiğince derin, çevre ve insan için süreç içinde kâbusla sonuçların ortaya çıkması kaçınılmaz hale geliyor.
Çevrenize her gün baktığınız gözle değil de seçici ve özellikle daha bilinçle baktığınızda, insanların şeklini daha değişmiş bulacaksınız! Daha hantal, daha yağlı ve agresif veya depresif ve pasif…
Gözlerde bir çaresizlik ve yorgunluk, anlaşılmazlığın perdelenmiş hüzünlü izleri…
Görebilene;
Önce 300’lükler, nefesi yeterse de yakında 500’lükler… Yani; yarı insan nesil bilinçle üretiliyor!
Soluduğu havayı bile açlıkla ve bencillikle bir an önce tüketmek isteyen manik birilerinin yanı başında, tam tersi nefes almaya mecali kalmamış depresif, farklı kutuplardaki insanların neden çoğaldığını hiç mi merak etmiyoruz?
Her şey alıştıra alıştıra benimsetildiği ve gerçekler hiçbir zaman tüm açıklığıyla yansıtılmadığı için, burada garipsenecek bir konu algılanmamakta; içimizdeki buzdağını yerle bir edecek bombanın fitilleri habire ateşlenmektedir…
GARANTİ ZAYIFLAMA YÖNTEMİ
Bu yüzdendir ki; standardize edilmiş, bilimsel ve tüketim ekonomisi taraflı ‘doğru beslenme’ yaklaşımları, manipulasyonlara uğramış besin kaynakları, artık bir ölçü olarak alınmamalıdır.
Bireyin her türlü sağlık profiline uyumlu içerik ve oransal miktarları öncelikli; Ortomoleküler belirleyici mikro besinler ile hedefe uyumlu yaşam tarzını da benimseyerek HK Performans olarak ilan ettiğimiz ‘Yeni Çağ’da Yeni Nesil Beslenme Stratejileri’nin tek alternatif olarak sunulması kaçınılmazdır.
Bu tarz bir bilinçle, seçimlerimiz sonucunda, daha kaliteli ve uzun ömürlü, sağlıklı ve zinde bir yaşamı;  yani, 105’inde 55 veya 55’inde 25 yaşın güzelliklerini yaşayabilmek üzere donanımlı ve fiziksel, ruhsal, sosyal doyuma ulaşma potansiyeli yoğun insan neslini hedefliyoruz!
Doğal olduğunu düşündüğümüz şeyleri ancak damak tadı olarak tadımlık ve keyif için, aralıklarla alsak da, beslenme amaçlı tüketemeyiz. Bu tarz yaklaşımların sırf nostaljik sebeplerle ve romantik bilinçle olması muhtemeldir artık!
Ortomoleküler prensiplerle, Mikro Beslenme dışında ekstra beslenmeye aslında artık gerek de yoktur! Algılanmasında ve yaşamlarımıza entegre edilmesinde geç kalınmış bu gerçeği, ne denli çabuk sindirir ve hayata geçirebilirsek; kendimize, milletimize, varlığımıza ve yaratılışımıza sadakat ile en makbul görevlerden birini layıkıyla yerine getirmiş olacağız.
TURBOMEND NEDEN BUTİK ÜRETİLİYOR?
‘Turbomend her şeydir!’
Bu slogan ile pek iddialı çıkışın temeli, Mikro Beslenme kavramının kişiselleştirilmesi yönünde ele alınarak, ‘BUTİK’ üretime başlama kararına dayanıyor. İdeal kiloda sağlıklı kaliteli yaşam ve Kalıcı hızlı Zayıflama alanında bu tarzda üretim, Dünya’da ilk kez ‘HK Performans’ tarafından geliştirilerek yeni yıl başından itibaren doğrudan yaşamımıza girmesi için yoğun çalışmalar yapılmakta!
Düşünün ki; bugüne dek, belirli nitelikleri ve özellikleri ile belli amaçlara destek veren ürünler; belli onaylarla piyasaya sunuluyor, Kadını erkeği, genci, yaşlısı, sinir sistemi hasarlısı, diyabet hastası, kilolusu, zayıfı, Obezi, Morbid Obezi, depresyonda olanı, kalp hastası, kanser riski taşıyanı, yaşam temposu çok yoğun olanı ve ev hanımı veya hormonları tavan yapmış bir genç kızı, hiç ayrım yapılmadan, herkese aynı şey, aynı vaatlerle ve gönül rahatlığıyla sunuluyor!
Bu tarzda yaklaşımlarla üretim bir baştan savma tekniği ile üretimdir, tüm insanları bir ürüne hükmetmektir, insanı tek tip ve değersiz algılamaktır. Bu kişiliksiz ve eksik, aynı zamanda insanı yalnızca tüketen bir araç gibi; yani ruhsuz kategorisinde gören bir üretim ve hizmet anlayışının standardizasyonudur. Aslında daha da kötüsü, insana özel bir değer atfedememektir…
Gelin görün ki, bu güne dek tüm insanlık bunu zaten öyle kabul de edebilmiş!
Neden kişiye özel giyim, kişiye özel tasarımlar, eğlence, spor eğitmeni, dil eğitmeni vs. olabilirken bu alanda hiç adım atılamamıştır?
Nedeni çok zahmetli ve pahalı mı olması, HK Performans diyor ki; “Bizim için her şey insana özel, tıpkı tüm diğer hizmet alanlarımızda olduğu gibi!
Amaç; yeni bir yaşam kültürüne uyumlu, Uzay Tıbbı ve Performans Tıbbı altyapısıyla desteklenmiş, herkesi kendi genetik temeli, aile yapısı, yaşam temposu ve yaşam biçimi yanında, birçok tıbbi verilerin de göz önüne alınarak, her biri bu verilere göre farklılaştırılmış kişiye özel Mikro Beslenme destek ürünleridir.
Her ne kadar ütopik görünse de, “Bir yerden başlamak gerekiyor zaten” diyor HK- Performans.
İşte bu yüzden Turbomend Butik Üretimdir. Butik üretilen Turbomend Yalnızca Size Özeldir!

-Üstün Performans Uzmanı
-Milli Sporcu
HALİL KARGULU
-Psikolog ve Tıbbı Antrenman Uzmanı
-Maraton 23 yaş altı Kırılamamış rekor sahibi
SEMİR BERBER
HK Performans Eğitim Danışmanlık Ltd. Şti.
www.turbomend.com
www.vucudunsifresi.com