13 Temmuz 2012 Cuma

YENİ BİR HAYAT PROGRAMINA VEDA! TÜRKİYE BU YÖNTEMLE ZAYIFLIYOR- 3 AYDA 34 KİLO

http://www.vucudunsifresi.com      28 Günde 13.8 kilo 42 Günde 17.5 Kg. butik online ZAYIFLAMA OKULU EĞİTİMLERİNİ ve
29,6 Kg    Bel 35 cm   Basen 28 cm    Göğ 22 cm İncelme resimlerini görmek için Tıklayınız http://www.vucudunsifresi.com/tr-tr/yorumlar.asp?RecID=428&TabID=0
Sağlıklı kilo vermek ve hızlı kilo vermek için alternatifsiz tek yol, ONLİNE ZAYIFLAMA OKULU GELİŞEREK DEĞİŞİM eğitimleridir.
Sağlıklı kilo vermek ve kalıcı zayıflamak için Kilobekciliği sistemini detaylıca incelemelisiniz.
En Etkili Zayıflama Yöntemi tartışmasız HK Performans kurumsal sunumlarıdır.
Sağlıklı kilo verme ve hızlı zayıflama yöntemleri arıyorsanız, hızlı zayıflamanın yolları için çözüm istiyorsanız bu ancak Üstün performans çalışmaları ile mümkündür.
Lütfen ÜYELİK SEÇENEKLERİ bölümümüzü inceleyiniz.
HK Performans Eğitim Danışmanlık.
http://www.vucudunsifresi.com

9 Temmuz 2012 Pazartesi

6 AYDA 64 KİLOYU NASIL VERDİ

GELİŞEREK ZAYIFLAMA KAMPI
Sokağa çıksam millet aval aval bakıyor bana. Zaten doğru dürüst yürüyemiyorum. Şikoyum...Şöyle bir baksanız çevremde birçok insan var gibi, yalnızları oynamıyorum. Ama yüzüme gülüp arkamdan dil çıkaranlar öyle çok ki...
Evet ben de YeniBir Hayat'a katılmak istedim. 122 kilo olmak nasıl bir duygu bilir misiniz hiç? Bilemezsiniz...  O yüzden Yeni Bir Hayat gibi milletin eleştiri yağmuruna tuttuğu bir programa katılma isteğimi de anlayamazsınız. Anlamanızı da beklemiyorum zaten.
Beni kimse anlamadı. Ne ailem, ne arkadaş bildiklerim... Etrafa gülücükler saçan bir delikanlıyım görünüşte. Peki ya içim?
Yeni Bir Hayat'ın yeni sezonuna katılmak istiyorum. 70 kiloya inmek, fit bir vücuda sahip olmak...
Çaresizim...

------------------------------------------------
Bakmak görmek değildir dostum.Bir zamanlar tam da senin gibiydim.  Beni 6 ayda 64 kilo zayıflatam sistem Yeni Bir Hayat gibi saçmasapan bir program değildi. HK'nın zayıflama kampıydı. Reyt,ng amacı güden bir programda zayıflama hayallerini kafandan sil. Kalıcı zayıflamak istiyorsan önce gelişerek değişmelisin.

1 Temmuz 2012 Pazar

YENİ BİR HAYAT ZAYIFLAMA DİYETLERİ Mİ DEDİNİZ?


http://www.vucudunsifresi.com/tr-tr/iddia_ediyoruz.asp?TabID=4

YENİ BİR HAYAT OBEZİTEYE ÇÖZÜM OLABİLİR Mİ? 2 HAFTADA 7 KİLO ZAYIFLAMAK NE İLE MÜMKÜN?

OBEZİTEYE KESİN ÇÖZÜM
Obezite, toplumu çok yakından etkileyen, morbid obezite adı altında ölümcül bir türü de bulunan yagın ve önemli bir hastalıktır. Obezite, anlık yöntemlerle tedavi edilemez; obezite tedavisi ne kadar uzun sürede gerçekleşirse o kadar sağlıklı ve kalıcı olur.
Yeni Bir Hayat zayıflama programındaki obez yarışmacılar kesinlikle doğru yolda değildir.  Bunları üzülerek söylüyoruz ki; Yeni Bir Hayat programına binbir umutla katılıp sonunda kazananlar bile gelecekte bunun faturasını çok ağır ödeyeceklerdir.
Gündemi takip edecek olursanız hepiniz görürsünüz. Öyle adaletsiz bir çarkın içindeyiz ki en büyük tuzaklar çaresiz insanlara özel olarak hazırlanmış gibi.
Amaç zayıflamak ise öncelikle şunu kesinlikle öğrenmeli ve bundan %100 emin olmalısınız: Başvuracağınız yöntem sizi sağlıklı ve kalıcı zayıflatacak mı, yoksa size geçici bir çözüm sunup sizi kendilerine bağımlı bir sömürge haline mi getirecekler? Evet bu nokta çok önemli. Çünkü gerçek şu ki; kalıcı zayıflamak için mevcut bir yöntem varsa bile şarlatanlarla dolu bir toplumda herkes inancını kaybetmişken çıkp da kalıcı zayıflamak için kesin yöntem budur desen bile buna kimse inanmayacaktır. Bu şekilde süregelen bir toplumun en az %30'u obez olarak kalmaya mahkumdur, ki durum aynen böyle.
Lütfen gözümüzü dört açalım.