1 Temmuz 2012 Pazar

YENİ BİR HAYAT OBEZİTEYE ÇÖZÜM OLABİLİR Mİ? 2 HAFTADA 7 KİLO ZAYIFLAMAK NE İLE MÜMKÜN?

OBEZİTEYE KESİN ÇÖZÜM
Obezite, toplumu çok yakından etkileyen, morbid obezite adı altında ölümcül bir türü de bulunan yagın ve önemli bir hastalıktır. Obezite, anlık yöntemlerle tedavi edilemez; obezite tedavisi ne kadar uzun sürede gerçekleşirse o kadar sağlıklı ve kalıcı olur.
Yeni Bir Hayat zayıflama programındaki obez yarışmacılar kesinlikle doğru yolda değildir.  Bunları üzülerek söylüyoruz ki; Yeni Bir Hayat programına binbir umutla katılıp sonunda kazananlar bile gelecekte bunun faturasını çok ağır ödeyeceklerdir.
Gündemi takip edecek olursanız hepiniz görürsünüz. Öyle adaletsiz bir çarkın içindeyiz ki en büyük tuzaklar çaresiz insanlara özel olarak hazırlanmış gibi.
Amaç zayıflamak ise öncelikle şunu kesinlikle öğrenmeli ve bundan %100 emin olmalısınız: Başvuracağınız yöntem sizi sağlıklı ve kalıcı zayıflatacak mı, yoksa size geçici bir çözüm sunup sizi kendilerine bağımlı bir sömürge haline mi getirecekler? Evet bu nokta çok önemli. Çünkü gerçek şu ki; kalıcı zayıflamak için mevcut bir yöntem varsa bile şarlatanlarla dolu bir toplumda herkes inancını kaybetmişken çıkp da kalıcı zayıflamak için kesin yöntem budur desen bile buna kimse inanmayacaktır. Bu şekilde süregelen bir toplumun en az %30'u obez olarak kalmaya mahkumdur, ki durum aynen böyle.
Lütfen gözümüzü dört açalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder